Johanna Pajakoski on toiminut Espoon kaupungin palveluksessa vuodesta 2002. (kuva: Espoon kaupunki)

Espoon kaupungin viestintäjohtajan tehtävään on valittu filosofian maisteri Johanna Pajakoski.
Pajakoski työskennellyt on lähes 20 vuotta Espoon kaupungin palveluksessa. Hän aloitti 2002 suomenkielisen opetuksen tulosyksikössä ja vuodesta 2005 hän on toiminut konsernihallinnon viestintäpäällikkönä.

– Astun uuteen rooliini innostuneena ja hyvillä mielin. Espoo on minulle jo erittäin tuttu, mutta viestinnän tehtävissä olen tottunut siihen, että mielen ja aistien pitää olla jatkuvasti auki. Uuden valtuustokauden alku ja Espoo-tarinan päivitys vauhdittavat meitä hienosti uuteen aikaan, Pajakoski kertoo Espoon kaupungin tiedotteessa.

Kaupungin viestintäjohtajana vuodesta 2006 työskennellyt Satu Tyry-Salo on jäämässä eläkkeelle ja lomailee loppukevään ajan. Pajakoski hoitaa viestintäjohtajan tehtäviä jo parhaillaan Tyry-Salon sijaisena.

Viestintäjohtajan paikkaa tavoitteli 26 hakijaa. Viestintäjohtajan tehtäviin kuuluu Espoon yhteisökuvan ja maineen kehittäminen, kaupungin viestinnän ohjaaminen ja kehittäminen sekä yhteisten viestintäkanavien laadusta ja toimituspolitiikasta huolehtiminen. Viestintäjohtaja vastaa ylimmän johdon tuesta viestinnässä ja viestinnän toimista kriisitilanteissa.

Mainos