Juha Viitasaari aloittaa Kuusiolinna Terveyden toimitusjohtajana viimeistään maaliskuussa.

Virtain kaupunginjohtaja Juha Viitasaari on valittu Pihlajalinnan sekä Alavuden, Ähtärin, Kuortaneen ja Soinin yhteisyrityksen Kuusiolinna Terveyden toimitusjohtajaksi. Valinnan teki yhteisyrityksen hallitus kokouksessaan 11. tammikuuta.

Viitasaari on vuonna 1987 Kuortaneella syntynyt filosofian ja valtiotieteiden maisteri. Hänet valittiin Virtain kaupunginjohtajaksi elokuussa 2019. Aiemmin hän toiminut muun muassa Soinin kunnanjohtajana, Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry:n asiantuntijana ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun projektipäällikkönä.

Viitasaari aloittaa tehtävässään viimeistään 9. maaliskuuta. Nykyinen toimitusjohtaja Tero Järvinen siirtyy Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtoon.

– Odotan innolla tätä mahdollisuutta. Pääsin aiemmin urallani näkemään läheltä Kuusiolinna Terveyden hyvää ja edistyksellistä työtä, jolla on onnistuttu vahvistamaan palveluita alueella. On hienoa päästä osaksi tätä toimintaa, ja toivottavasti voin omilla vahvuuksillani auttaa yhtiötä edelleen menestymään muuttuvassa toimintaympäristössä ja kehittymään yhteistyössä konsernin ja kuntien kanssa, Viitasaari sanoo Pihlajalinnan tiedotteessa.