Jussi Teittinen. (kuva: Tamora/Ville Mäkelä)

Heinolan entinen kaupunginjohtaja Jussi Teittinen on aloittanut vuoden alussa työt konsultointiyhtiö Tamora Oy:n palveluksessa.

Yhtiön toimitusjohtaja Jaana Utti kertoo, että Teittinen työskentelee konsulttina erityisalueenaan sote- ja maakuntauudistus ja tulevaisuuden kunnat. Hänen ensimmäisiä työtehtäviään ovat muutosjohtamisen kehittäminen Tampereen kaupunkiseudun työllisyyshoidon kokeilussa ja konsultointi Lahden kaupungin johtamiskulttuurin muutoksessa.

Tamoran asiakkaita ovat muun muassa sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän ja elinkeinokehityksen toimijat. Yhtiön pääomistajia ovat toimitusjohtaja Jaana Utti ja asiakaskokemusjohtaja Kirsi Parviainen.

Teittinen irtisanoutui Heinolan kaupunginjohtajan virasta lokakuussa. Hän toimi Heinolan kaupunginjohtajana maaliskuusta 2014 ja sitä ennen, vuodesta 2004, Mäntyharjun kunnanjohtajana. Teittisen uusista työtehtävistä kertoi ensimmäisenä Etelä-Suomen Sanomat.

MainosHeinola täyttää parhaillaan kaupunginjohtajan virkaa, ja kolme viran tavoittelijaa on lähetetty soveltuvuusarviointiin. Heinolan valtuuston on tarkoitus valita uusi kaupunginjohtaja 5. helmikuuta.