Pohjois-Karjalan maakuntaliitossa on sanomalehti Karjalaisen tietojen mukaan löydetty sopuratkaisu maakuntajohtaja Pentti Hyttisen erottamisasiassa.

Lehden mukaan kyse olisi Hyttisen johtajasopimuksen soveltamisesta niin, että hän jättää vapaaehtoisesti tehtävänsä tämän vuoden lopussa ja pitää rästilomansa ennen sitä.

Karjalaisen mukaan Hyttisen erottamismenettely raukeaa, jos syyskuun 21. päivänä kokoontuva maakuntavaltuuston ylimääräinen kokous hyväksyy ratkaisun.

Avatar
Jorma Ylönen
jorma.ylonen@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Aiemmat kommentit

  1. Kiitos Sinulle ja toivon toldela, ette4 jatkat politiikassa! Minut vakuutti pe4tevyydeste4si politiikkaan television viimekeve4inen A-Streamin nuoren polven pakkoruotsi-ilta. Tuo ohjelma toisti vanhaa valitettavaa kaavaa, jossa paikalle kutsutaan vain yksi, joka kyseenalaistaa pakkoruotsin, ja muut jauhavat liturgiaa. Jako oli myf6s sukupuolijako, sille4 ohjelmassa nuoret leidit kannattivat pakkoruotsia. Leidit olivat se4vysse4e4n ehdottomia ja aggressiivisia ja epe4loogisia ja puhuivat pe4e4lle, sine4 taas olit ehdottoman korrekti ja rauhallinen ja sait ne4kemyksesi huudon yli selkeine4 esiin. Ansaitsisit mitalin selkee4ste4 otteesta ja te4ydelliseste4 hermojen hallinnasta. Olet herrasmies ja tulevaisuuden rehellinen poliitikko. Meilte4 muilta olisi palanut pinna jo moneen kertaan. Te4sse4 siis myf6he4styneet kiitokset uskomattoman hyve4ste4 suorituksesta epe4miellytte4ve4ksi pedatussa ohjelmassa.Nettipalstalla oli ohjelman je4lkeen hyve4 kommentti: Aika ike4ve4 tilanne Ylesse4, kun seitseme4n pakkoruotsittajan nuorisoliiga apuvoimineen ei onnistunut nujertamaan yhte4 pakkoruotsia vastustavaa persua. Mutta ne4in se oli. Jatka hyve4e4 tyf6te4!

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*