Kati Korhonen-Yrjänheikki. (kuva: Keva)

Kevan työelämäpalvelujen johtajaksi on valittu tekniikan tohtori Kati Korhonen-Yrjänheikki. Hän siirtyy Kevaan Koulutusrahaston toimitusjohtajan tehtävästä ensi helmikuussa.

Korhonen-Yrjänheikki on työskennellyt aiemmin muun muassa Tekniikan Akateemiset TEK:ssä koulutus- ja työvoimapolitiikan yksikön johtajana ja tulevaisuustutkijana.

Korhonen-Yrjänheikki sanoo, että työkyvyttömyyden kustannuksia julkisella sektorilla on tärkeää saada vähennettyä. Hän arvioi Kevan työelämäpalveluiden tekemän työn yhteiskunnallisen merkityksellisyyden kasvavan.

– Työelämäpalveluiden johtajana Kevassa haluan vahvistaa toimintakulttuuria, joka pohjaa luottamukseen, avoimeen kommunikaatioon ja tiiviiseen yhdessä tekemiseen, hän toteaa Kevan tiedotteessa.

– Digitalisaatiotsunami muuttaa perustavanlaatuisesti tehtäviä, osaamistarpeita, ammattirakenteita, organisaatioita ja johtamista työelämässä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Myös Kevan työelämäpalveluiden on tärkeää pystyä ketterästi uudistumaan asiakkaiden muuttuvien tarpeiden mukana, Korhonen-Yrjänheikki sanoo.

Kevan työelämäpalvelujen johtajana toiminut Pauli Forma siirtyi Työterveyslaitoksen tietovarannoista vastaavaksi johtajaksi 1.10.2017 alkaen.