Kati Korhonen-Yrjänheikki. (kuva: Keva)

Kevan työelämäpalvelujen johtajaksi on valittu tekniikan tohtori Kati Korhonen-Yrjänheikki. Hän siirtyy Kevaan Koulutusrahaston toimitusjohtajan tehtävästä ensi helmikuussa.

Korhonen-Yrjänheikki on työskennellyt aiemmin muun muassa Tekniikan Akateemiset TEK:ssä koulutus- ja työvoimapolitiikan yksikön johtajana ja tulevaisuustutkijana.

Korhonen-Yrjänheikki sanoo, että työkyvyttömyyden kustannuksia julkisella sektorilla on tärkeää saada vähennettyä. Hän arvioi Kevan työelämäpalveluiden tekemän työn yhteiskunnallisen merkityksellisyyden kasvavan.

– Työelämäpalveluiden johtajana Kevassa haluan vahvistaa toimintakulttuuria, joka pohjaa luottamukseen, avoimeen kommunikaatioon ja tiiviiseen yhdessä tekemiseen, hän toteaa Kevan tiedotteessa.

Mainos– Digitalisaatiotsunami muuttaa perustavanlaatuisesti tehtäviä, osaamistarpeita, ammattirakenteita, organisaatioita ja johtamista työelämässä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Myös Kevan työelämäpalveluiden on tärkeää pystyä ketterästi uudistumaan asiakkaiden muuttuvien tarpeiden mukana, Korhonen-Yrjänheikki sanoo.

Kevan työelämäpalvelujen johtajana toiminut Pauli Forma siirtyi Työterveyslaitoksen tietovarannoista vastaavaksi johtajaksi 1.10.2017 alkaen.