Katja Kannonlahti aloittaa Tampereenn kaupungin viestintäjohtajana 12.4.2021. (kuva: MIELI ry / Rosemarie Särkkä)

Filosofian maisteri Katja Kannonlahti on valittu Tampereen kaupungin viestintäjohtajaksi.

Kannonlahti toimii tällä hetkellä MIELI Suomen Mielenterveys ry:n viestintäjohtajana. Kannonlahti on toiminut Tampereen yliopistossa viestintäjohtajana vuosina 2012–2017, projektijohtajana 2017–2019 ja johtavana asiantuntijana 2019–2020. Vuosina 1998–2012 hän toimi MTV3:n uutis- ja ajankohtaistoimituksessa eri tehtävissä.

Tampereen viestintäjohtaja vastaa kaupungin viestinnän johtamisesta ja toimii viestinnässä ylimmän johdon tukena. Hänen vetovastuullaan on konsernihallintoon strategia- ja kehittämisyksikköön sijoittuvan viestintätiimin johtaminen.

– Tämä mahdollisuus työskennellä kotikaupunkini hyväksi on itselleni todella mieluinen. Olen niin monen tamperelaisen ja suomalaisen kanssa täysin samaa mieltä siitä, että Tampere on loistava paikka asua, elää ja tehdä työtä. Olen valtavan iloinen ja kovin otettu siitä, että tulin valituksi tähän näköalapaikan tarjoavaan tehtävään, sanoo Kannonlahti Tampereen kaupungin tiedotteessa.

Kannonlahti aloittaa viestintäjohtajana 12.4.2021. Tampereen kaupungin viestintäjohtajana toiminut Anna-Maria Maunu siirtyi helmikuun alussa Tampereen yliopiston viestintäjohtajaksi.

Viestintäjohtajan virkaa tavoitteli 33 hakijaa.

 

Avatar
Jorma Ylönen
jorma.ylonen@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.