Keravan kaupunginvaltuusto valitsi Kirsi Rontun seitsemän vuoden kaudelle kesäkuussa 2016. Ennen kaupunginjohtajavuosiaan Rontu työskenteli Keravan kaupunkitekniikka -liikelaitoksen toimialajohtajana ja sitä ennen Kuntaliitossa yhdyskuntatekniikan päällikkönä. (Kuva: Keravan kaupunki / Jussi Eskola)

Kirsi Rontu tavoittelee jatkopestiä Keravan kaupunginjohtajana. Hakuaika kaupunginjohtajan virkaan päättyi perjantaina 14. huhtikuuta, ja Rontu on yksi 10 hakijasta. Keravan kaupunginvaltuusto valitsi hänet seitsemän vuoden kaudelle kesäkuussa 2016.

Virkaa hakeneiden joukossa on myös Petri Härkönen, joka toimi kaupunginjohtajana ennen Rontua vuosina 2010–2016. Sittemmin hän on työskennellyt muun muassa Pälkäneen kunnanjohtajan sijaisena ja Sodankylän kunnanjohtajana. Helmikuussa 2022 hän siirtyi Sodankylässä toimivan Kakslauttanen Arctic Resort Oy:n toimitusjohtajaksi.

Muut hakijat ovat Marjut Joensuu, Harri Markkula, Risto Paavola, Ilkka Pentikäinen, Kari Suutarinen, Jani Vähäkainu, Jyrki Vähätalo ja Verner Vähätalo.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)