Kuntoutussäätiön uusi toimitusjohtaja on Mikkelin kaupungin kehitysjohtaja, valtiotieteiden tohtori Soile Kuitunen. Kuitunen on työskennellyt Mikkelissä vuodesta 2008.

Kuitunen siirtyi Mikkeliin konsulttiyhtiö NetEffectistä. Sitä ennen hän oli VTT:n palveluksessa.

1990-luvulla Kuitunen oli tutkijana Turun yliopistossa ja työskenteli muun muassa Kuntaliiton KuntaSuomi-tutkimusohjelman tutkimusten parissa. Hänen väitöskirjansa vuonna 2000 käsitteli kunnallisvaalien ehdokasasettelua.

– Olen kouluttautunut tutkijaksi ja tiiviimpi työskentely tutkimustiedon parissa kiehtoo, Kuitunen perustelee siirtymistään Kuntoutussäätiöön.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)Kuntoutussäätiön hallitus valitsi Kuitusen toimitusjohtajaksi kokouksessaan 17. syyskuuta. Kuitunen aloittaa työnsä säätiössä työn vuoden 2015 alusta. Nykyinen toimitusjohtaja Veijo Notkola jää eläkkeelle.

Kuntoutussäätiö on yksityisoikeudellinen säätiö, jonka hallituksessa ovat edustettuina Kunnallisalan kehittämissäätiö, EK, Vakuutuskuntoutus VKK, SAK, TELA, Suomen Reumaliitto, Suomen Sydänliitto, Suomen Mielenterveysseura ja Suomen MS-liitto. Hallituksen puheenjohtajana 2012–2014 toimii Kunnallisalan kehittämissäätiön asiamies Antti Mykkänen.

Kuntoutussäätiö tutkii, kehittää ja arvioi kuntoutusta ja toimii alan kouluttajana ja tiedottajana. Säätiö myös tuottaa kuntoutuspalveluja. Työntekijöitä sillä on noin 70.

 

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*