Antti Jämsén on kunnanhallituksen ehdokas Kittilän vs. kunnanjohtajaksi. Valtuusto valitsee vs. kunnanjohtajan ensi viikolla.

Kittilän kunnanhallitus esittää haastatteluryhmän näkemyksen mukaisesti valtuustolle Antti Jämsénin valintaa vs. kunnanjohtajaksi ensi vuoden ajaksi. Esitys on yksimielinen.

Jämsén on yhteiskuntatieteiden maisteri ja Sodankylän vs. talous- ja hallintojohtaja. Hän on toiminut kunnanjohtajana tai kunnanjohtajan sijaisena Enonkoskella, Sammatissa, Sysmässä, Nummi-Pusulassa, Taivassalossa, Honkajoella ja Kinnulassa.

Vs. kunnanjohtajan tehtävää tavoitteli kahdella hakukierroksella yhteensä 10 hakijaa. Jämsén ei ollut hakijoiden joukossa, vaan hän on antanut virkaan suostumuksensa.

Kunnanhallituksen kokouksen pöytäkirjassa todetaan, että suostumuksensa virkaan on antanut Jämsénin lisäksi myös Aki Viitasaari. Akaan kaupunginjohtajana toiminut Aki Viitasaari ilmoitti Kuntalehdelle sähköpostitse, ettei ole antanut suostumustaan Kittilään.

Kuluvan vuoden loppuun saakka vs. kunnanjohtajana toimii Sanna Ylinampa. Ylinampa valittiin lokakuussa Kittilän hallintojohtajaksi.

 

EDIT: Juttua muutettu Viitasaaren suostumuksen osalta 5.12. klo 2.27.

 

Avatar
Jorma Ylönen
jorma.ylonen@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.