Sysmän kunnanjohtaja Marketta Kitkiöjoki on antanut suostumuksensa Kemijärven kaupunginjohtajan virkaan, kertoo Lapin Kansa. Valintaa valmisteleva haastatteluryhmä on kutsunut hänet haastatteluun ja esittäytymään valtuustolle.

Kitkiöjoki on oikeustieteiden kandidaatti ja varatuomari. Hän työskennellyt aiemmin muun muassa Savukosken kunnansihteerinä ja Savukosken kunnanjohtajan viransijaisena.

Kemijärven kaupunginhallitus on aiemmin kutsunut kolme kaupunginjohtajakandidaattia soveltuvuusarviointiin. Testattavat ovat Tuula Kuvaja, Atte Rantanen ja Vesa Tuunainen.

Filosofian maisteri Tuula Kuvaja on Kemijärven hallintojohtaja ja vt. kaupunginjohtaja. Rantanen on tamperelainen kauppatieteiden maisteri ja Tuunainen hyvinkääläinen filosofian maisteri. Tuunainen on työskennellyt muun muassa Sodankylän kunnanjohtajana ja Hyvinkään henkilöstöjohtajana.

MainosKemijärven kaupunginvaltuusto valitsee kaupunginjohtajan 31. maaliskuuta.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Aiemmat kommentit

  1. Just – Kitkiöjoki naurettiin kuulemma lähes ulos Sysmän teatteritalolta viime keskiviikkona, kun tämä esitti näkemyksiään suunniteltavan tuulipuiston loistavista hyödyistä kunnalle. Häpeän määrä taitaa ajaa mahdollisimman kauas, muahaha.
    Lisäksi Kitkiöjoki lateli tuosta em. tilaisuudesta kunnan virkamiehenä julkisuuteen aivan täyttä lööperiä, joten katsokaa nyt ihmeessä siellä Kemijärvellä toisenkin kerran, millaista ihmistä olette valitsemassa!

  2. Marketta on tiukka täti. Marketan aikaan on sooloilut loppuneet ja hyväveli verkostot kaikonneet.
    Mukana tulee liikennöitsijä Järvinen.

  3. Rautarouva ja asioita hyvin hoitanut henkilö Sysmässä. Hän on yksi Itä-Hämettä maailman kartalle tuonut henkilö. Ikävä luopua, mutta hän itse päättää tulevaisuudestaan.

  4. Kokemukseni mukaan hän on reilu ja osaava uudistaja. Sellaista henkilöä Kemijärvi tarvitsee. Hän saa myös Arto Ojalan tavoin luottamusmiehet mukaan yhteiseen kehittämiseen.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*