Juho Järvenpää on toiminut Sulkavan kunnanjohtajana vuodesta 2017.

Sulkavan kunnanjohtaja Juho Järvenpää siirtyy Mäntyharjun kunnanjohtajaksi. Järvenpää voitti Mäntyharjun valtuuston virkavaalissa maanantaina täpärästi Joroisten talous- ja hallintojohtajan Vesa Ellosen. Järvenpää sai 14 ääntä ja Ellonen 13.

Järvenpää valittiin Sulkavan kunnanjohtajaksi lokakuussa 2017. Hän on työskennellyt aiemmin Sulkavan talous- ja hallintojohtajana, Mäntyharjun vt. talousjohtajana, Hartolan hallintojohtajana ja Pertunmaan seurakunnan talouspäällikkönä. Hän on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri.

-Hienoa lähteä luotsaamaan Mäntyharjun kuntaa, jolla on paljon potentiaalia kehittyä edelleen. Kunnanjohtajan työssä haluan olla helposti lähestyttävä ja tehdä parhaani kuntalaisten hyväksi, Järvenpää sanoo.

Muut henkilöarviointiin valikoituneet kärkiehdokkaat olivat asiantuntija- ja tilintarkastusyhteisö Talvea Oy:n julkishallinnon neuvontaliiketoiminnasta vastaava johtaja Taija Myyrä ja Rautalammin kunnanjohtaja Anu Sepponen.

MainosMäntyharju joutui etsimään uutta kunnanjohtajaa, kun tehtävässä vuodesta 2014 toiminut Jukka Ollikainen irtisanoutui huhtikuussa luottamuspulan takia.

Juttua muutettu 8.8. klo 7.15: Lisätty Järvenpään kommentti.