Imatra saa kaksi uutta johtajaa marraskuussa. (Kuva: Imatran kaupunki)

Strategia- ja hallintojohtajan ja palvelujohtajan rekrytoinnit etenevät Imatralla. Kaupunginhallituksen ja -valtuuston puheenjohtajista sekä vs. kaupunginjohtajasta koostuva valintaryhmä esittää haastattelujen jälkeen Matias Hildenin valintaa strategia- ja hallintojohtajaksi ja Arja Kujalan valintaa hyvinvointipäälliköksi.

Matias Hilden on Ruokolahden kehittämispäällikkö, ja hän on toiminut aiemmin muun muassa Puumalan kunnanjohtajana ja Ruokolahden vs. kunnanjohtajana. Arja Kujala on Imatran kaupungin hyvinvointipäällikkö.

Molempiin virkoihin haastateltiin neljä hakijaa.

Nyt täytettävät virat ovat uusia Imatran kaupungin organisaatiossa. Uudet viranhaltijat muodostavat kaupungin johtotrion yhdessä vs. kaupunginjohtaja Ari Lindemanin kanssa. Strategia- ja hallintojohtaja toimii tarvittaessa kaupunginjohtajan ensimmäisenä sijaisena. Palvelujohtaja puolestaan vastaa niin hyvinvointi- kuin kaupunkikehityspalveluiden luotsaamisesta.

Imatra siirtyi yhden kaupunginjohtajan malliin marraskuun alussa, jolloin apulaiskaupunginjohtajan virka lakkautettiin ja apulaiskaupunginjohtajana toimineen Kaisa Heinon virkasuhde kaupunkiin päättyi.

Imatran kaupunginhallitus käsittelee valintoja ensi maanantaina.