Hattulan kunnanjohtajan valintaa valmisteleva työryhmä on päättänyt kutsua neljä kunnanjohtajaehdokasta esittäytymään valtuustoryhmille.
Kutsutut ovat Harri Mattila, Karoliina Viitanen, Arto Viljanen ja Lauri Inna. Esittäytymistilaisuus pidetään 28. lokakuuta.

Harri Mattila on Kauhavan kaupungin entinen kaupunginjohtaja ja nykyinen Yritystaito Group Oy:n toimitusjohtaja. Hän on kotoisin Kauhavalta ja on koulutukseltaan sosionomi sekä filosofian maisteri. Mattila on toiminut kunnanjohtajana myös entisessä Alahärmän kunnassa, joka yhdistyi Kauhavan kaupunkiin.

Karoliina Viitanen on hallintotieteiden maisteri ja Lopen kunnanjohtaja. Viitanen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa sisäasiainministeriön kuntaosastolla sekä siviilinä puolustusvoimissa.

Arto Viljanen on hattulalainen lakimies ja oikeustieteen kandidaatti.  Hän toimii Hattulan valtuuston 2. varapuheenjohtajana. Viljanen on työskennellyt muun muassa yrityspankin johtajana.

MainosLauri Inna on valtiotieteiden maisteri ja Punkalaitumen kunnanjohtaja. Hän on työskennellyt lisäksi Teollisuuden Voiman viestintäpäällikkönä ja palvellut puolustusvoimissa eri operaatioissa.

Hattula on hakenut kunnanjohtajaa kahteen kertaan kesän ja syksyn aikana. Viran tavoittelijoista 13 on haastateltu.

 

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*