Etelä-Savon Koulutus Oy:n hallitus on valinnut Mikkelin kaupungin talousjohtaja Arja-Leena Saastamoisen koulutusyhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi.

Saastamoinen siirtyy yhtiön palvelukseen ensi syksynä ja ottaa vastaan toimitusjohtajan tehtävät maaliskuun alussa 2016 nykyisen toimitusjohtajan Keijo Tikan jäädessä eläkkeelle.

– Hallitus oli päätöksessään yksimielinen. Olemme tyytyväisiä, että Etelä-Savon ammattiopisto sai Keijo Tikalle jatkajan, joka täyttää hyvin toimitusjohtajan tehtävän vaatimukset. Saastamoinen tuntee talon sekä ammatillisen koulutuksen toimintakentän ja sen haasteet, kertoo hallituksen puheenjohtaja Markku Aholainen.

Koulutusyhtiön hallitus päättää myöhemmin uuden toimitusjohtajan aloittamiseen liittyvät yksityiskohdat. Saastamoinen aloittaa jossain vaiheessa ensi syksynä ja on näin mukana valmistelemassa ensi vuoden budjettia.

Mainos– Saastamoinen perehtyy Tikan työparina tehtäviin ennen kuin ottaa toimitusjohtajan tehtävät vastaan. Näin voimme varmistaa sujuvan siirtymän Tikan ajasta uuden toimitusjohtajan aikaan, Aholainen sanoo.

Saastamoinen on kauppatieteiden lisensiaatti. Hän toiminut Esedulla kehittämisjohtajana, hallinto- ja talousjohtajana ja varatoimitusjohtajana vuosien 2010 – 2014 aikana. Hän siirtyi toukokuussa 2014 Mikkelin kaupungin talousjohtajaksi.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*