kuva: Myrskylän kunta
Myrskylä valitsee seuraajan Sabah Samaletdinille, joka siirtyi JIK-liikelaitoskuntayhtymän toimitusjohtajaksi.

Myrskylässä on kahden hakukierroksen jälkeen yhteensä 16 kunnanjohtajaehdokasta. Jatkettu hakuaika päättyi perjantaina, ja sen aikana hakijoiden joukkoon liittyi muiden muassa Kaskisten kaupunginjohtaja, valtiotieteiden maisteri Minna Nikander.

Muut uudet hakijat ovat diplomi-insinööri Alexandre Zaitsev, oikeustieteen kandidaatti Tommy Holmström, hallintotieteiden maisteri Antti Tuukkanen, diplomi-insinööri Sofia Inkeroinen, taloustieteen tohtori Maiju Perälä, tietotekniikan mekaanikko Niki Lehtonen ja kauppatieteiden maisteri Timo Kiviaho. Suostumuksensa ovat antaneet kasvatustieteiden maisteri Ilpo Haalisto ja proviisori Tapio Heilala.

Ensimmäisellä hakukierroksella virkaan kertyi kuusi hakemusta ja yksi suostumus. Suostumuksensa jättänyt Taneli Tuomaala on ilmoittanut, että hänen suostumuksensa ei ole enää voimassa.

Myrskylä joutui etsimään kunnanjohtajaa, kun tehtävässä vuodesta 2015 toiminut Sabah Samaletdin valittiin keväällä Ilmajoen kunnan ja Kurikan kaupungin yhteisen JIK-liikelaitoskuntayhtymän toimitusjohtajaksi.

Mainos