kuva: Nousiaisten kunta
Nousiaisten kunta valitsee parhaillaan seuraajaa Jaana Karrimaalle.

Nousiaisten kunnanjohtajan valintaa valmisteleva haastatteluryhmä on päättänyt kutsua haastatteluun neljä hakijaa. Kutsun saavat hallintotieteiden maisteri Teemu Heinonen, hallintotieteiden maisteri Anitta Hietaniemi, insinööri YAMK Matti Peltola ja oikeustieteen kandidaatti Susanna Sarvanto-Hohtari.

Nousiainen joutui etsimään uutta kunnanjohtajaa, kun marraskuussa 2017 tehtävässä aloittanut Jaana Karrimaa jätti eroilmoituksensa syyskuussa. Karrimaan lähtö liittyy viime talvisen vesikriisin jälkipuintiin.

Karrimaa on irtisanoutunut virastaan 8. marraskuuta lukien. Hän jää vuosilomien takia pois töistä siten, että hän viimeinen työpäivänsä on 9. lokakuuta. Nousiaisten kunnanhallitus määräsi maanantaina kunnanjohtajan sijaiseksi ajalle 10.10. – 7.11.2018 kunnanhallituksen puheenjohtajan Olli Sillanpään, kesk. Lisäksi hallitus esittää valtuustolle, että Sillanpää määrätään kunnanjohtajan avoimen viran hoitajaksi 8. marraskuuta alkaen siihen saakka, kunnes uusi kunnanjohtaja aloittaa tehtävien hoitamisen.

Mainos