Oulun kaupunginhallitus käsittelee kokouksessaan 26. lokakuuta kolmen apulaiskaupunginjohtajan ja konsernipalvelujen hallintojohtajan virkojen lakkauttamista.

Kaupunginjohtaja Matti Pennanen esittää kaupunginhallitukselle, että virat lakkautetaan huhtikuun alusta 2016 lähtien. Lopullisen päätöksen tekee kaupunginvaltuusto.

Kaupunginhallitus päätti viime vuoden joulukuussa, että apulaiskaupunginjohtajien ja konsernipalveluiden hallintojohtajan tehtävänimikkeistä luovutaan. Uudistus on osa Oulun kaupungin uutta johtamisjärjestelmää.

Lakkautettavien virkojen haltijoille on määrä osoittaa uudet määräaikaiset tehtävät vuoden 2017 loppuun saakka. Uusi tehtävä on virkasuhteinen ja palkkaus on uuden tehtävän vaativuuden mukainen.

MainosYhdyskunta ja -ympäristöpalveluista sekä liikelaitoksista vastaava apulaiskaupunginjohtaja on Matti Matinheikki,  sivistys- ja kulttuuripalveluista vastaava apulaiskaupunginjohtaja Piia Rantala-Korhonen ja hyvinvointipalveluista vastaava apulaiskaupunginjohtaja Sinikka Salo.

Salo on virkavapaalla, ja hänen sijaisenaan toimii hyvinvointijohtaja Kirsti Ylitalo-Katajisto.  Konsernipalvelujen hallintojohtaja on Ari Heikkinen.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*