kuva: FCG

Finnish Consulting Group on nimittänyt valtiotieteiden maisteri Päivi Alleniuksen markkinointijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 12. elokuuta alkaen. Tehtävä on uusi FCG-konsernissa. Markkinoinnin lisäksi Alleniuksen tehtäviin lukeutuvat yhtiön ulkoinen viestintä ja yritysvastuu.

Allenius keskittyy työssään yhtiön tunnettuuden rakentamiseen sekä kasvustrategian tukemiseen. FCG:llä on tytäryhtiöitä Suomen lisäksi kuudessa maassa ja kehityskonsultointiin liittyvää projektitoimintaa ympäri maapalloa. Yli 40 prosenttia konsernin liikevaihdosta tulee Suomen ulkopuolelta.

Allenius siirtyy FCG:lle Tiedolta, jossa hän toimi sidosryhmäsuhteista vastaavana johtajana. Sitä ennen hän työskenteli muun muassa markkinointijohtajana matkailuteknologiayhtiö Hotelzonissa Lontoossa sekä mediasuhteiden parissa Finnairilla.

– Meidät vakuutti Alleniuksen vahvat näytöt markkinoinnin ja viestinnän kehittämisestä kansainvälisesti ja monipuolinen osaaminen eri toimialoilta. Tarvitsemme vahvan markkinoinnin osaajan viemään kasvuamme eteenpäin, ja uskon Päivin olevan tähän oikea henkilö, sanoo FCG-konsernin toimitusjohtaja Mari Puoskari yhtiön tiedotteessa.

FCG Finnish Consulting Group on ohjelmistoliiketoimintaan, konsultointiin, koulutukseen ja monialaiseen yhdyskuntasuunnitteluun keskittynyt konserni. FCG:n omistaa Kuntaliitto Holding Oy. Yrityksen liikevaihto on noin 80 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 750 työntekijää.