Pauli Forma.

Kevan työelämäpalvelujen johtaja Pauli Forma siirtyy Työterveyslaitoksen tietovarannoista vastaavaksi johtajaksi 1.10.2017 alkaen.

Työterveyslaitos rakentaa uudenlaisen, laajan työelämätietoa laajasti kokoavan tietokannan, ja Forma vastaa tietokannan rakentamisesta.

Tietokantaan kootaan ja yhdistetään tietoja erilaisista työelämää, työterveyttä, työkykyä, työympäristöjä, työterveyshuoltoa ja työsuojelua koskevista lähteistä. Tietokannan avulla muodostetaan Suomen työelämän tilannekuva kaikille saatavaksi yhdestä paikasta.

Forma, 46, on työskennellyt Kevan palveluksessa vuodesta 1999. Forma on Helsingin ja Turun yliopistojen dosentti ja hänellä on laaja kokemus työhyvinvointia, työkykyä ja työterveyttä koskevan tiedon hyödyntämisestä tutkimus- ja kehittämistoiminnassa sekä päätöksenteossa.

– On ollut hienoa kehittää kunta-alan ja laajemmin julkisen sektorin työelämää Kevassa yhdessä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa, Forma sanoo.

– Uusi tehtävä on innostava mahdollisuus, koska toimintakenttänä on koko suomalainen työelämä ja tiedon hyödyntäminen uudella tavalla sen kehittämisessä.