Polvijärvi valitsi torstaina uudeksi kunnanjohtajaksi Annu Ahosen. Ahonen on polvijärveläinen yhteiskuntatieteiden maisteri, joka työskentelee Pohjois-Karjalan ely-keskuksessa yritysasiantuntijana.

Ahonen sai valtuuston vaalissa 17 ääntä ja Polvijärven hallintojohtaja, vs. kunnanjohtaja Helena Kaasinen 10 ääntä.

Ennen valintakokousta valtuusto kokoontui suljettuun kokoukseen, jossa valtuutetuille esiteltiin kunnanjohtajan valintaa varten tehtyjen soveltuvuusarviointien tulokset.

Ahosen on määrä aloittaa Polvijärven kunnanjohtajana huhtikuun alussa, jolloin nykyinen kunnanjohtaja Pauli Vaittinen jää virallisesti eläkkeelle.

Polvijärven kunnanjohtajan virkaa tavoitteli 12 hakijaa.

Avatar
Jorma Ylönen
jorma.ylonen@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Aiemmat kommentit

  1. Polvijärven valtuusto asetti valittavalle selvät kelpoisuusvaatimukset, joihin kuului mm hyvä kunnallishallinnon ja -talouden kokemus.
    Nyt virkaan valittu ei ole ollut päivääkään kunnan/kuntayhtymän palveluksessa, eikä tehtävissä, joilla vaadittu kokemus olisi karttunut.
    Vaalissa vastaehdokkaana ollut henkilö on toiminut Polvijärven hallintojohtajana lähes 30 vuotta ja on toiminut vt.kunnanjohtajana eri jaksoissa useita vuosia.
    Voisi olettaa, ettei Polvijärvi vielä saanut kunnanjohtajaa, vaan asiaan joudutaan palaamaan. Voisi myös olettaa, että uuden kunnanjohtajan nimi tulee vielä vaihtumaan. Siitä voisi jopa lyödä vetoa…

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*