Porin kaupunginhallitus valitsi perjantaina päällikkö-nimikkeellä toimivia yksiköiden esimiehiä.

Konsernihallinnon ICT-yksikön esimieheksi kaupunginhallitus valitsi Heikki Haaparannan, omistajaohjausyksikön esimieheksi Jouni Lampisen, talousyksikön esimieheksi Tuomas Hatanpään ja viestintäyksikön esimieheksi Salla Rajalan. Sivistystoimimialan varhaiskasvatusyksikön esimies on Ritva Välimäki, opetusyksikön esimies Taneli Tiirikainen, kulttuuriyksikön esimies Jaana Simula, liikunta- ja nuorisoyksikön esimies Kimmo Rinne ja yhteiset palvelut -yksikön esimies Kaisa Harjunpää.

Teknisen toimialan Infrayksikön esimieheksi valittiin Markku Koppelomäki, tilayksikön esimieheksi Mikko Viitala ja yhteiset palvelut -yksikön esimieheksi Minna Ojala. Ympäristö- ja lupapalvelut -toimialan ympäristö- ja terveysvalvontayksikön esimies on Riikka Jokiainen, kaupunkimittausyksikön esimies Kalervo Salonen, suunnittelu- ja kehittämisyksikön esimies Seppo Salonen ja yhteiset palvelut -yksikön esimies Tiina Toivonen.

Täyttämättä toistaiseksi jäi eläinlääkintäyksikön esimiehen tehtävä, johon ei tullut yhtään ilmoittautunutta. Kaupunginhallitus päätti, että elinvoimayksikön esimiehen tehtävät hoitaa ennen sen vakituista täyttämistä konsernihallinnon toimialajohtaja Lauri Kilkku. Lisäksi se totesi, että hallintoyksikön esimiehen tehtävät ottaa vastuulleen Harjavallan hallintojohtajan paikalta Poriin tuleva Olli Luoma, joka toimii virkaa tekevänä, kunnes tehtävä täytetään vakituisesti.

Päätökset valinnoista tehtiin yksimielisesti. Päällikkö-nimekkeellä valitut yksiköiden esimiehet aloittavat toistaiseksi täytettävissä uusissa tehtävässään 1. kesäkuuta. Kaupunginhallitus päätti perjantaina 7. huhtikuuta pitämässään kokouksessa hyväksyä myös uuden organisaation mukaisten toimialojen toimintayksiköt.

Jorma Ylönen
jorma.ylonen@kuntalehti.fi
Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Taitoa Saaga on raportointityökalu tiedolla johtamiseen

Ilmoitus