Aino-Maija Luukkonen julisti lomarauhan Porin Reposaaressa keskiviikkona. (Kuva: Porin kaupunki)

Porin pitkäaikaisen kaupunginjohtajan Aino-Maija Luukkosen viimeinen virkatyö oli lomarauhan julistaminen keskiviikkona Porin Reposaaressa. Kyseistä perinnettä on vaalittu vuodesta 2008 lähtien. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Reposaari-yhdistys.

Luukkonen jää pitämään aiemmin kertyneet, mutta pitämättä jääneet lomat jo juhannukselta ennen siirtymistään eläkkeelle ensi vuoden tammikuun lopussa.

Luukkonen on toiminut kaupunginjohtajana vuodesta 2004 lähtien. Vs. kaupunginjohtajaksi siirtyy 23. kesäkuuta 2022 alkaen Porin kaupungin elinvoima- ja ympäristötoimialan johtaja Lauri Kilkku.

Porin kaupunginvaltuusto päätti maanantaina, että kaupunginjohtajan virka täytetään kuuden vuoden määräajaksi 1.2.2023 alkaen. Kaupunginjohtajan viran sijaisuusjärjestelyt alkaen tarkoittavat myös muita Porin kaupungin sisäisiä siirtymisiä: elinvoima- ja ympäristötoimialan johtajaksi siirtyy kasvupalvelut ja kaupunkisuunnittelu -yksikön päällikkö Jouko Hautamäki ja hänen tehtäväänsä jatkossa hoitaa puolestaan sidosryhmäpäällikkö Janne Vartia.

Mainos