kuva: Kokemäen kaupunki
Reijo Siltala.

Kuntajohtajana ja konsulttina aiemmin työskennellyt Reijo Siltala siirtyy maaseudun kehittämisyhdistys Karhuseutu ry:n toiminnanjohtajaksi. Karhuseutu on Leader-ryhmä, jonka toimialueeseen kuuluvat Harjavalta, Kokemäki, Luvia, Nakkila, Porin maaseutualueet sekä Ulvila.

Siltala toimi Kokemäen kaupunginjohtajana vuosina syksystä 2014 kevääseen 2018. Syksyllä 2018 hän aloitti kunta-alan konsulttina Perlaconin palveluksessa. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Köyliön hallintojohtajana ja Satakunnan koulutuskuntayhtymän toimialajohtajana.

Siltala on filosofian tohtori. Hän on pohjakoulutukseltaan luokanopettaja, mutta on tehnyt pitkään töitä myös tutkijana ja väitellyt filosofian tohtoriksi liiketalousinnovaatioista ja opetuksen innovatiivisuudesta.

– Karhuseutu on ollut pitkään yksi tehokkaimmista ja toimivimmista kehittämisyhdistyksistä, tästä on hyvä jatkaa. Satakunnassa on paljon piilevää osaamista ja yrittämisen mahdollisuuksia, joiden tukemiseen Leader-rahoitus on tutkitusti erittäin tehokas tapa, Siltala sanoo Karhuseudun verkkosivuilla.