Uuden hakukierroksen jälkeen Reisjärven kunnanjohtajan virkaa tavoittelee yhteensä 14 hakijaa tai suostumuksensa antanutta.

Johtajaehdokkaat ovat hallintotieteiden maisteri Mika Akkanen Ylöjärveltä, maatalous- ja metsätieteiden tohtori, diplomi-insinööri Jalo Aminoff Lohjalta, hallintotieteiden maisteri Mari-Liisa Haka Lestijärveltä, diplomi-insinööri Jukka Ilomäki Hämeenlinnasta, yhteiskuntatieteiden maisteri Antti Jämsén Lohjalta, kauppatieteiden maisteri Raimo Laaksonen Turusta, insinööri YAMK Juha Liukkonen Ylivieskasta, yhteiskuntatieteiden maisteri Tuula Luukkonen Kuopiosta, insinööri AMK Ensio Mäntykangas, yhteiskuntatieteiden maisteri Riku Niemelä Kuopiosta, diplomi-insinööri Pekka Reiman Nastolasta, yhteiskuntatieteiden maisteri Juha-Pekka Rusanen Lapinlahdelta,
yhteiskuntatieteiden maisteri Maarit Tikkanen Kiuruvedeltä ja filosofian tohtori Hanna Tölli Reisjärveltä.

Ilomäki, Jämsen, Luukkonen, Mäntykangas ja Tölli ovat uusia hakijoita.  Rusanen, Haka ja Liukkonen ovat antaneet suostumuksensa ensimmäisen hakukierroksen jälkeen.

Ensimmäinen hakukierros päättyi jo toukokuussa. Tuolloin virkaa tavoitteli kahdeksan hakijaa.

Reisjärven kunnanvaltuuston oli määrä valita uusi kunnanjohtaja 19. lokakuuta, mutta valtuusto päättikin äänin 12–9, että viran hakuaikaa jatketaan.