Riikka Riihimäki.

Riikka Riihimäki on valittu Forssan Yrityskehitys Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Riihimäki on Ypäjän vt. kunnanjohtaja.

– Kunnanjohtajana toimiminen antoi näköalapaikan tutustua ja verkostoitua tärkeiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Sain monelta taholta positiivista kannustusta hakea Fykin toimitusjohtajan tehtävää ja onneksi niin tein. Saan jatkaa työtä seutukunnan hyväksi uudelta tekijän paikalta, Riihimäki sanoo.

Riihimäki valittiin Ypäjän kunnanjohtajaksi kuluvan vuoden helmikuussa. Valinnasta on valitettu Hämeenlinnan hallinto-oikeuteen, joten hän on toiminut virkaa tekevänä.

– Valituksella oli iso vaikutus siihen, että hain uuteen tehtävään. Mahdollisuus hakea Fykin toimitusjohtajan paikkaa tuli tilanteeseeni nähden sopivalla hetkellä.

Riihimäki, 43, on aiemmin työskennellyt Ammattiopisto Tavastiassa lehtorina, osastojohtajana ja koulutuspäällikkönä yhteensä lähes 20 vuoden ajan. Yrittäjänä hän toimi vuosina 1997–2003.

Riihimäki on valmistunut hallintotieteiden maisteriksi Itä-Suomen yliopistosta hallinto-oikeus pääaineenaan. Hän on syntynyt Forssassa ja asuu nykyisin Jokioisilla. Hän aloittaa uudessa tehtävässään vuoden 2020 alusta, jolloin Forssan Yrityskehityksen nykyinen toimitusjohtaja Maria Jokinen siirtyy jokioislaisen FM-Haus Oy:n operatiiviseksi johtajaksi.

Avatar
Jorma Ylönen
jorma.ylonen@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.