Sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikkö Kirsi Varhila on yksi viidestä haastateltavasta Satakunnan hyvinvointialuejohtajan virkaan. (Kuva: Liisa Takala)

Satakunnan hyvinvointialueen aluehallitus päätti tiistaina yksimielisesti kutsua kaikki viran tavoittelijat haastatteluun.

Haastatteluun menevät Satakunnan sairaanhoitopiirin SataDiag-liikelaitoksen johtaja, diplomi-insinööri Harri Hagman, Satakunnan sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri ja sairaanhoidon toimialueen johtaja, lääketieteen tohtori Petteri Lankinen, MEREOn / Vanhusten palvelutaloyhdistys ry:n toimitusjohtajana helmikuun loppuun saakka toiminut kauppatieteen maisteri Raija Saari, sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikkö, valtiotieteen maisteri Kirsi Varhila ja Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän palvelualuejohtaja, yhteiskuntatieteiden maisteri Jaana Vettenranta.

Myös Satakunnan hyvinvointialueen muutosjohtaja, kauppatieteen maisteri ja terveystieteen maisteri Anneli Lehtimäki oli virkaa hakeneiden joukossa, mutta hän on vetäytynyt hausta.

Hyvinvointialuejohtaja on tarkoitus valita valtuuston kokouksessa 19. huhtikuuta. Virka täytetään kuuden vuoden määräajaksi.

Mainos