Savitaipaleen kunnanjohtajan virkaa tavoittelee seitsemän hakijaa. Hakuaika päättyi perjantaina 30. joulukuuta.

Virkaa hakivat kauppatieteiden maisteri, asiakkuuspäällikkö Sirkka Hiltunen Helsingistä,
hallintotieteiden maisteri, Sulkavan kunnan talous- ja hallintojohtaja Juho Järvenpää, hallintotieteiden tohtori, yrittäjä Kimmo Kainulainen Mikkelistä, yhteiskuntatieteiden maisteri, toiminnanjohtaja Matti Kuittinen Tohmajärveltä, kauppatieteiden maisteri, yrittäjä Mervi Rings Lemiltä, filosofian maisteri, toimitusjohtaja Jaripekka Turtiainen Vihdistä ja hallintotieteiden maisteri, johtaja Eva-Kaarina Vesanen Mikkelistä.

Savitaipaleen nykyinen kunnanjohtaja Tapio Iso-Mustajärvi jää eläkkeelle huhtikuun alussa. Hän on johtanut kuntaa vuodesta 2006. Sitä ennen hän toimi Haukivuoren kunnanjohtajana.

MainosJatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Aiemmat kommentit

  1. Avatar Kunnanjohtajan tulee olla kunta-alan ammattilainen sanoo:

    Kerrankin kunta, joka ymmärtää mitä kunnanjohtajalta pitää edellyttää, ja mikä merkitys on sillä, että on jo kokemusta kunnan palveluksessa. Kuten julkisuudesta jatkuvasti saamme lukea, eniten ongelmia kunnissa tulee niiden kanssa, jotka tulevat kuntakentän ulkopuolelta. Kuntaa ei voi johtaa, jos ei ole hajuakaan, mitä kunta on. Sekin on nähtävissä, että mikä tahansa koulutus ei anna valmiuksia kunnan johtamiseen. Valitettavan harvat valtuustot osaavat analysoida, mitä tohtorit , maisteri t ja muutkin jonkun tittelin omaavat tosiasiassa ovat opiskelleet.Liikuntatieteen maisterin opinnot hallinnosta lienevät kovin suppeat, mutta muodollisesti sekin täyttää monen kunnan muodolliset kelpoisuusvaatimukset. Kunnanjohtaja vastaa kunnan hallinnosta, ja siinä hänen tulee olla alan ammttilainen. Savitaipaleelle kymmenen pistettä ja papukaijamerkki: osaatte ajatella omaa hyväänne.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

RAFO 2024: Katso tästä tuoreimmat jutut