kuva: Soite

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymän Soiten hallitus päätti maanantaina, että kaikki kuusi yhtymän toimitusjohtajaksi hakenutta haastatellaan.

Virkaa hakivat hallintotieteiden maisteri Minna Korkiakoski-Västi Kokkolasta, terveystieteiden maisteri Päivi Niiranen Mäntyharjusta, anestesiologian erikoislääkäri Tuula Rajaniemi Kokkolasta, tekniikan tohtori Tanja Risikko Kokkolasta, lakiekonomi Tapani Tiilikka Kokkolasta ja terveystieteiden tohtori Pia Vähäkangas Kokkolasta. Korkiakoski-Västi on Soiten hallinto- ja talousjohtaja ja vt. toimitusjohtaja.

Hakuaika päättyi perjantaina 19. lokakuuta. Virka tuli haettavaksi, kun toimitusjohtajana työskennellyt Ilkka Luoma valittiin Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtajaksi. Luoma erosi Soiten virastaan virallisesti 1. syyskuuta alkaen.

Soite aloitti toimintansa vuoden 2017 alussa. Soitessa yhdistyivät Keski-Pohjanmaan erikoissairaanhoito- ja peruspalvelukuntayhtymä Kiuru, Kokkolan sosiaali- ja terveyspalvelut ja Perhon kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)