Tommi Kajasoja on FCG:n uusi toimitusjohtaja. (Kuva: FCG)

Diplomi-insinööri Tommi Kajasoja on FCG Finnish Consulting Groupin uusi toimitusjohtaja. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 16.5.2022 alkaen

-FCG:n merkitys asiakkaidensa auttamisessa erilaisten murrostilanteiden keskellä globaalisti ja paikallisesti on erittäin innostava. Yrityksellä on rooli niin energiamurroksen vauhdittamisessa kuin valtavien uusien hallinnollisten uudistusten todeksi tekemisessä. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään FCG:n tiimin ja asiakkaidemme kanssa, sanoo Tommi Kajasoja yhtiön julkaisemassa tiedotteessa.

Ennen FCG:n toimitusjohtajaksi siirtymistään hän on työskennellyt pitkään ympäristöpalveluita tarjoavassa Delete-konsernissa teollisuus- ja kiinteistöpalveluiden liiketoimintajohtajana sekä konsernijohtajana. Ennen Deletellä siirtymistä hän on toiminut teollisuuden palveluliiketoiminnan parissa muun muassa Mainpartner Groupissa sekä ABB Servicessä.

FCG:n hallituksen puheenjohtaja Minna Karhunen oli tyytyväinen Suomen suurimpiin konsulttiyrityksiin kuuluvan yhtiön uuteen rekrytointiin.

-Tommi Kajasojalla on pitkä kokemus B2B-liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Hänen laaja osaamisensa vakuutti koko FCG:n hallituksen. FCG on käynyt viimeiset vuodet läpi muutosta, jossa on satsattu niin asiakaskokemuksen kehittymiseen kuin toimintatapojen uudistamiseen. Uskon Tommin nostavan FCG:n tekemisen jälleen uudelle tasolle, toteaa FCG:n hallituksen puheenjohtaja Minna Karhunen.

Toimitusjohtajan paikka tuli avoimeksi, kun FCG Finnish Consulting Groupin toimitusjohtaja, diplomi-insinööri Mari Puoskari ilmoitti talvella jättävänsä yhtiön ja siirtyvänsä Pilke päiväkodit Oy:n toimitusjohtajana. Puoskari toimi FCG:n toimitusjohtajana vuodesta 2018 lähtien.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*