kt: Toni Auvinen on toiminut muun muassa Tuusniemen kunnanjohtajana ja Pohjois-Savon sote- ja maakuntauudistuksen ICT- ja digijohtajana.

Yhteiskuntatieteiden maisteri Toni Auvinen aloittaa 28. helmikuuta FCG:n johtavana konsulttina. Auvinen on aiemmin toiminut muun muassa Tuusniemen kunnanjohtajana ja Pohjois-Savon sote- ja maakuntauudistuksen ICT- ja digijohtajana.

Auvinen valittiin Tuusniemen kunnanjohtajaksi lokakuussa 2011, ja hän toimi tehtävässä vuoteen 2016, jolloin siirtyi ensin Pohjois-Savon liiton ICT-tehtäviin ja sen jälkeen Pohjois-Savon sote- ja maakuntauudistuksen ICT- ja digijohtajaksi.

Viimeisen kahden vuoden ajan Auvinen on kouluttanut ja konsultoinut kuntien viranhaltija- ja luottamushenkilöjohtoa oman yrityksensä, Toni Auvinen Avarasti Oy:n, kautta.

– Olen pystynyt sitä kautta olemaan luomassa digitaalisia ja ihmislähtöisiä kuntia. FCG:llä pääsen jatkamaan tätä työtä laaja-alaisemmin uusien kollegojeni kanssa. Erityisesti haluan tukea uusia hyvinvointialueita kiinnittämään huomiota asiakas- ja työntekijäkokemukseen palveluiden saatavuuden ja sujuvuuden lisäksi. Digitalisaatio mahdollistaa myös uudenlaiset osallistumis- ja vaikuttamismuodot alueilla, Auvinen sanoo FCG:n tiedotteessa.

Auvisen yrityksen kuntakonsultointiin sovitut toimeksiannot hoidetaan suunnitellusti ja uusia toimeksiantoja otetaan vastaan FCG:n kautta. Ulkoilureitteihin liittyvä liiketoiminta jatkaa toimintaansa entisellään.