Kari Nenonen on toiminut Vantaan kaupunginjohtajana vuodesta 2012.

Vantaan kaupunginjohtaja Kari Nenonen ilmoitti maanantaina kaupunginvaltuuston kokouksessa jäävänsä eläkkeelle vuoden 2018 alkupuolella. Nenosen virallinen eläkeikä täyttyy tämän vuoden marraskuun alussa.

– Halusin ilmoittaa asiasta ajoissa, koska uuden kaupunginjohtajan hakuprosessi vie aikaa. Hoidan kaupunginjohtajan tehtäviä ja velvoitteita, kunnes uusi kaupunginjohtaja ottaa tehtävän vastaan ja osallistun mielelläni seuraajani perehdyttämiseen, Nenonen sanoo Vantaan kaupungin tiedotteessa.

Kaupunginhallitus käsittelee kaupunginjohtajan viran haettavaksi julistamista 14. elokuuta.

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Antti Lindtman, sd., kiitti Nenosta menestyksekkäästä työstä ja hyvästä yhteistyöstä luottamushenkilöiden kanssa.

– Ilmoitus eläkkeelle jäämisestä tuli ajoissa, ja nyt ryhmillä on aikaa käydä rekrytointiprosessi huolella läpi. Olen kiitollinen, että Nenonen on lupautunut jatkamaan virassa, kunnes seuraaja on perehdytetty tehtävään, Lindtman sanoi.

Vuonna 1953 syntynyt Nenonen on toiminut Vantaan kaupunginjohtajana vuodesta 2012. Hän on työskennellyt myös Kuntaliiton varatoimitusjohtajana, HUS:n toimitusjohtajana ja Oulun kaupunginjohtajana.

 

Jorma Ylönen
jorma.ylonen@kuntalehti.fi
0
JAKOA
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.