Vantaan Sanomat kertoo, että perussuomalaisilla on hyvä mahdollisuus saada oma ehdokkaansa Vantaan konserni- ja asukaspalveluiden apulaiskaupunginjohtajan virkaan.

Lehden mukaan Vantaan valtapuolueet kokoomus ja SDP suhtautuvat varovaisen myönteisesti apulaiskaupunginjohtajan paikan jyvittämiseen perussuomalaisille. Perussuomalaiset katsovat paikan kuuluvan heille, koska he ovat nousseet Vantaalla vihreitä suuremmaksi puolueeksi.

Perussuomalaisten valtuustoryhmää johtava Jaakko Niinistö sanoo Vantaan Sanomissa olevansa kiinnostunut virasta ja harkitsevansa vakavasti viran hakemista. Niinistö on tekniikan tohtori ja Helsingin yliopiston epäorgaanisen kemian laboratorion tutkija.

Apulaiskaupunginjohtajan virka tuli avoimeksi, kun Vantaan kaupunginhallitus myönsi eron Katariina Poskiparralle 6. lokakuuta.

Vihreisiin lukeutuva Poskiparta on ollut virkavapaalla kesästä 2009 ja työskennellyt valtiosihteerinä ympäristöministeriössä ja työ- ja elinkeinoministeriössä. Poskiparran viransijaisena on toiminut Heidi Nygren. Poskiparta siirtyy Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) toimitusjohtajaksi.

 

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*