Avaintyönantajat Avainta ry:n toimitusjohtajaksi on valittu oikeustieteiden kandidaatti Vesa Laine. Hän aloittaa tehtävässään 9. helmikuuta 2015.

Laine siirtyy tehtäväänsä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Juko ry:n neuvottelupäällikön tehtävästä. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa työmarkkinalakimiehenä Kunnallisessa työmarkkinalaitoksessa ja palvelussuhdealan toimialapäällikkönä puolustusvoimissa.

– Keskeisin tehtävämme on vahvistaa osaltamme jäsenyhteisöjen kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Muuttuva toimintaympäristö, jäsenpalveluiden kysyntälähtöinen arviointi ja yleiseen työmarkkinatoimintaan liittyvät asiat ovat toiminnan keskiössä. Loppusuoralla olevan strategian valmistelussa on kiinnitetty näihin erityistä huomiota. Vastaamme tulevaisuuden haasteisiin vahvasti, toteaa Laine.

Avainta ry on kuntien ja kuntayhtymien määräämisvallassa olevien osakeyhtiöiden tai säätiöiden, muiden yhteisöjen tai säätiöiden sekä yksityisten palvelujentuottajien työnantajaedunvalvoja.  Yhdistys tunnettiin aiemmin nimellä Palvelulaitosten työnantajayhdistys ry (PTY).

MainosJatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*