Viitasaaren keskustan kiertoliittymää koristaa kaupungin vaakunasta inspiraation saanut Suunta-teos. Sen ovat suunnitelleet Tapani Kähärä ja Petri Kähärä. (Kuva: Viitasaaren kaupunki)

Viitasaaren kaupunginhallitus päätti maanantaina kutsua haastatteluun kaupunginjohtajan virkaa hakeneista Eino Nissisen, Maija Pihlajamäen, Sakari Varalan ja Atte Rantasen.
Heidän lisäkseen haastatteluun menevät Juha Valkama ja Helena Vuopionperä-Kovanen, jotka ovat antaneet virkaan suostumuksensa hakuajan päättymisen jälkeen.

Kaikilla on kokemusta kuntajohtajan työstä. Maija Pihlajamäki on Ylitornion kunnanjohtaja, Juha Valkama Uuraisten kunnanjohtaja ja Helena Vuopionperä-Kovanen Toivakan kunnanjohtaja. Eino Nissinen on työskennellyt Karstulan ja Kyyjärven kunnanjohtajana, Sakari Varala Kannonkosken kunnanjohtajana ja Atte Rantanen Kemijärven kaupunginjohtajana.

Haastattelut järjestetään 6. helmikuuta ja 13. helmikuuta. Valtuustoryhmät haastattelevat kärkihakijoita 20 helmikuuta. Tämä haastattelu- ja esittäytymistilaisuus on avoin kuntalaisille ja se on katsottavissa myös suorana verkkolähetyksenä.

Lue tästä kaikki jutut kehysriihestä