Päivi Ylä-Kolu on valittu Keski-Suomen sairaanhoitopiirin hallinnoiman liikelaitos Seututerveyskeskuksen toimitusjohtajaksi ja vastaavaksi lääkäriksi.

Ylä-Kolu toimii tätä nykyä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin ensihoidon ja päivystyksen liikelaitoksen toimitusjohtajana.  Hän on lääketieteen lisensiaatti ja anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri.

– Ylä-Kolulla on vahva kokemus lääkärintyöstä sekä perusterveydenhuollossa että erikoissairaanhoidossa. Tämän lisäksi hänellä on vahva näyttö kehittämistehtävistä sekä Varsinais-Suomen että Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä, toteaa Keski-Suomen sairaanhoitopiirin johtaja Juha Kinnunen sairaanhoitopiirin tiedotteessa.

– Tällaiset vahvuudet ovat enemmän kuin paikallaan juuri nyt, kun valmisteilla olevan sote-uudistuksen vuoksi kaikkialla Suomessa täytyy valmistautua integroimaan ja häivyttämään perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon rajapintoja, Kinnunen sanoo.

Seututerveyskeskuksen toimitusjohtajan ja vastaavan lääkärin tehtävä tuli hakuun, kun nykyinen toimitusjohtaja Reijo Räsänen ilmoitti halukkuutensa jäädä eläkkeelle huhtikuun alussa. Päivi Ylä-Kolu on ilmoittanut voivansa ottaa viran vastaan huhtikuun alussa.

Virkaa tavoitteli viisi hakijaa. Seututerveyskeskuksen toimialueeseen kuuluvat Joutsa, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*