Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallitus nimitti torstaina Xamkin uuden organisaation mukaisia johtajia.

Sisäisessä haussa olleisiin opetuksen palvelujohtajan, talous- ja hallintojohtajan sekä kolmeen koulutusalajohtajan tehtävään haki yhteensä 17 henkilöä. Osa henkilöistä haki useampaa tehtävää.

Talous- ja hallintojohtajaksi on valittu kauppatieteiden maisteri Tero Tallinen. Tallinen toimii tällä hetkellä Kyamkin ja Xamkin talousjohtajana sekä Mamkin hallinto- ja talousjohtajana.

Opetuksen palvelujohtajaksi on valittu filosofian maisteri Olli Ervaala. Tällä hetkellä Ervaala työskentelee Kyamkin tekniikan ja liikenteen koulutusjohtajana.

Talouden- ja kulttuurin koulutusalajohtajaksi on valittu taiteen tohtori Petteri Ikonen. Tällä hetkellä Ikonen työskentelee Kyamkissa kulttuurin koulutusjohtajana.

Tekniikan koulutusalajohtajaksi on valittu tekniikan tohtori Matti Koivisto. Tällä hetkellä Koivisto työskentelee Mamkin sähkö- ja informaatiotekniikan laitoksella yliopettajana.

Hyvinvoinnin koulutusalajohtajaksi on valittu terveystieteiden tohtori Katri Ryttyläinen-Korhonen. Tällä hetkelläKorhonen työskentelee Mamkin terveysalan laitoksen koulutusjohtajana.

Nimitykset astuvat voimaan 1.6.2016.

Seuraava esimiestaso rekrytoidaan keväällä. Uusi organisaatiorakenne otetaan käyttöön kesäkuussa 2016 siten, että uuteen organisaatioon siirtyvät keväällä sisäisen haun kautta valittavat johtajat. Muu Kyamkin ja Mamkin henkilöstö siirtyy uuteen organisaatioon viimeistään vuoden alussa.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*