Varkaus

Haemme Savon sydämeen Varkauteen innovatiivista ja innostavaa

SOSIAALI- JA TERVEYSJOHTAJAA

Sosiaali- ja terveysjohtaja vastaa Varkauden ja Joroisten muodostaman sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen johtamisesta, taloudesta sekä toiminnasta ja palvelutuotannosta ja niiden kehittämisestä.

Sosiaali- ja terveysjohtaja toimii perusturvalautakunnan kokouksissa esittelijänä. Sosiaali- ja terveysjohtaja raportoi kaupunginjohtajalle ja on johtoryhmän jäsen. Hän osallistuu aktiivisesti myös Pohjois-Savon Soten valmisteluun.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, riittävä kokemus sosiaali- ja terveystoimen hallinnosta ja johtamiskokemus.

Arvostamme laaja-alaista näkemystä terveydenhuolto- ja sosiaalialan palvelutuotannon ohjaamisesta ja kehittämisestä osana kaupungin hyvinvointi- ja elinvoimapolitiikkaa. Lisäksi arvostamme kehittävää, uudistavaa ja strategista työotetta, näyttöjä onnistuneesta muutosjohtajuudesta sekä ihmisten ja talouden johtamisesta sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Tarjoamme haasteellisen mutta mielenkiintoisen, historiallisessa muutoksessa olevan toimintaympäristön ja kilpailukykyisen palkan sekä osaavan ja kehittämismyönteisen esimiehistön ja henkilöstön.

Sosiaali- ja terveysjohtajan virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palkkauksessa noudatetaan kaupungin yleistä palkkausjärjestelmää. Muut virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virkaan hakeutuvien edellytetään osallistuvan erilliseen soveltuvuusarviointiin. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Hakuaika päättyy 21.9.2020 kello 15.00.

Toivomme ensisijaisesti hakemista sähköisellä hakulomakkeella:
www.kuntarekry.fi (Työavain VRK-02-156-20). Hakemukseen on mahdollista liittää CV tai ansioluettelo.

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa osoitteella Varkauden kaupunki, PL 208, Ahlströminkatu 6, 78201 Varkaus. Kuoreen merkintä: Sosiaali- ja terveysjohtajan viran hakemusasiakirjat. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja:
Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Pia Hedman, puh. 044 444 2505, pia.hedman@varkaus.fi
Kaupunginjohtaja Hannu Tsupari, puh. 040 512 8260, hannu.tsupari@varkaus.fi

 

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.
Alkuvuodesta 2021 Varkauteen valmistuu uusi, nykyaikainen sosiaali- ja terveyskeskus, jonka valmistelun tavoitteena on asiakaslähtöinen, sosiaali- ja terveyspalvelut vahvasti integroiva toiminnallinen kokonaisuus.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.