Kuopio

Tule rakentamaan hyvän elämän pääkaupunkia.

Haemme perusturvan ja terveydenhuollon palveluista vastaavaa apulaiskaupunginjohtajaa 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Virka tuli avoimeksi edellisen viranhaltijan tultua valituksi THL:n pääjohtajaksi.

Apulaiskaupunginjohtaja on yksi kaupunginjohtajan sijaisista, kaupunginjohtajan johtoryhmän jäsen ja hän toimii perusturvan ja terveydenhuollon lautakunnan esittelijä. Tarkemmin apulaiskaupunginjohtajan tehtävistä on määrätty kaupungin hallintosäännössä (§24). Lisäksi valittavalla henkilöllä on keskeinen rooli sote-uudistuksen valmistelussa ja toimeenpanossa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan hyvä käytännön kunnallishallinnon ja perusturvan ja terveydenhuollon toimialan tuntemus.
Haemme verkostoitumistaitoista, hyvät yhteistyötaidot omaavaa johtamisen ammattilaista. Etsimämme henkilö on osaava ja aikaansaava tekijä, jolla on rohkeutta toimia muutostilanteissa. Valitulta odotetaan näyttöä taloudellisesta osaamisesta ja strategisesta johtamisesta.

Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Hakuprosessissa voidaan käyttää henkilöarviointia.

Virassa on kokonaispalkkaus ja kokonaistyöaika.

Hakeminen virkaan tapahtuu sähköisesti www.kuopio.fi/rekry -sivuston kautta 30.9.2019 klo 12 mennessä. Jos hakijalla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, voi hakemuksen toimittaa postitse osoitteeseen Kuopion kaupungin rekrytointipalvelu, Tulliportinkatu 31, 70100 Kuopio tai sähköpostilla kuopiorekry@kuopio.fi 30.9.2019 klo 12 mennessä.

Virkaan valitun tulee toimittaa 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi hakijan on annettava suostumuksensa siihen, että hänestä voidaan pyytää ennen viran täyttämistä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Työavain: 248333
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Palkka: 9.857,47 €/kk
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Yhteystiedot
Lisätietoja virasta antavat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Antti Kivelä, p. +358 40 502 8192 ja kaupunginjohtaja Jarmo Pirhonen p. +358 44 718 2790.

Minna Canthista, kalakukosta ja Kallavedestään tunnettu Kuopio on lähes 120.000 asukkaan hyvinvointi –ja terveysosaamisen kärkikaupunki ja vetovoimainen kasvukeskus, jonka asukastyytyväisyys on Suomen parhaimmistoa. Kuopion kaupungin visiossa olemme rakentamassa hyvän elämän pääkaupunkia – kaupunkia, jossa on terveyttä, elinvoimaa ja arjen rikkautta.

Toimintatapaamme määrittelee lupa tehdä toisin – avoimesti, innostavasti ja asukkaita varten.
Strategiaa toteuttaa neljä keskeistä ohjelmaa: Kasvava Kuopio, Hyvinvoiva Kuopio, Resurssiviisas Kuopio ja Uudistuva Kuopio-ohjelmat. Digitaalisuus, kansainvälisyys ja kumppanuus ovat kaikkien läpileikkaamat teemat.

Kuopio on menestynyt lukuisilla elinvoiman ja asukastyytyväisyyden mittareilla viime vuosina. Hyvinvointihaasteisiin haemme uudenlaisia ratkaisuja mm. Hyvinvoiva Kuopio ohjelmalla, joka nivoo hyvinvoinnin edistämisen ja ilmiötarkastelun koko kaupungin yhteiseksi asiaksi. Vahvistamalla hyvän elämän elementtejä, uskomme pitkän aikavälin muutoksiin kuopiolaisten hyvinvoinnissa.
Kuopio kasvaa ja kansainvälistyy tulevina vuosina pitkäjänteisellä kaupunkikehittämisellä ja uudistuvalla otteella. Kuopion kaupungilla on 7000 hengen työyhteisö ja vahva henki tehdä töitä kuopiolaisten hyväksi. Sinulle on työpaikka tärkeilyvapaassa ja inspiroivassa ilmapiirissä.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.