Espoo

Haemme arviointiasiantuntijaa monipuolisiin tehtäviin ulkoisen tarkastuksen yksikköön. Yksikkö valmistelee tarkastuslautakunnan arvioinnit ja tekee JHT-tilintarkastajan työohjelman mukaisia tarkastuksia.

Tehtäviisi kuuluu tarkastuslautakunnan arviointisuunnitelman mukaisten arviointien laadintaan ja toteutukseen osallistuminen. Arviointiasiantuntijan tehtävissä korostuu arvioinnin menetelmällinen osaaminen ja arviointiin liittyvän osaamisen kehittäminen yhteistyössä kaupunginreviisorin kanssa.

Arviointiasiantuntijan tehtäviin kuuluu lisäksi tilintarkastajan työohjelman mukaisten tarkastusten tekeminen ja tilintarkastajan avustaminen tilikauden aikaisissa tarkastuksissa sekä tilinpäätöstarkastuksessa. Tehtäviisi tulee jatkossa kuulumaan tarkastuslautakunnan II jaoston sihteerinä toimiminen, mihin perehdytämme sinut tarvittaessa. Tehtäviisi sisältyy myös erilaisia yksikön taloudellisia ja hallinnollisia tehtäviä, kokousjärjestelyjä ja asiakirjahallintaa. Työtehtäviä ja tehtävänkuvaa muokataan ja laajennetaan valmiuksiesi mukaan.

Olet aikaansaava, joustava ja yhteistyökykyinen sekä työtä pelkäämätön. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet työssäsi huolellinen. Sopeudut vaihtuviin tilanteisiin ja haluat kehittyä ja oppia uutta työssäsi ja olet kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista.

Ensimmäinen haastattelukierros pidetään ti 29.10. – pe 1.11.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään vähintään viiden vuoden kokemusta julkishallinnosta ja/tai -taloudesta.

Arvostamme hyvää perehtyneisyyttä kaupunkiorganisaation toimintaan, talouteen ja kaupunkistrategiaan sekä tuloksellisuus- ja tarkoituksenmukaisuusarvioinnin osaamista. Lisäksi odotamme sinulta toimivia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi kokemuksen arviointitehtävistä ja/tai työskentelystä luottamushenkilöiden kanssa.

Tehtäväkohtainen palkka: 4131,44 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginreviisori, JHTT Virpi Ala-aho, puh. 046 877 2801.

Hae tehtävää 16.10.2019 klo 15.45 mennessä osoitteessa www.espoonrekry.fi. Työavain: 1-110-19.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.