Pöytyä

Pöytyä on noin 8500 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.

Pöytyä on yhteen hiileen puhaltava, luontoarvoja kunnioittava, elävien kylien ja vahvojen palvelukeskusten kunta. Kuntalaisilla on mahdollisuus hyvään asumiseen, elämiseen ja yrittämiseen. Pöytyä on moderni maaseutumainen kunta.

Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.

ELINVOIMAJOHTAJAN VIRKA

Tule kanssamme rakentamaan ja kehittämään Pöytyän kunnan elinvoimapalveluita!
Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai liiketoiminnan perustutkinto. Virkaan valittavalta edellytetään vähintään viiden vuoden kokemusta asiantuntijatason myynnin/markkinoinnin tehtävistä tai elinkeinojen kehittämistehtävistä.

Elinvoimajohtajan tehtäviin kuuluvat kunnan yrityselämän kehittäminen, yrityspalveluista ja elinkeinopalveluista vastaaminen, työllisyystoiminnan koordinointi, tonttikauppojen valmistelu, elinvoiman markkinointi ja Pöytyän kunnan kehittämissuunnitelman jalkauttaminen yhdessä johtoryhmän kanssa. Elinvoimajohtaja kuuluu kunnan johtoryhmään ja toimii suoraan kunnanjohtajan alaisuudessa.

Arvostamme
-hyviä vuorovaikutustaitoja ja esimiestaitoja
-kyvykkyyttä uudistaa organisaationprosesseja
-yrityselämän tuntemusta
-verkostoitumistaitoja
-kuntatoimintojen osaamista
-digitalisaation ymmärrystä palveluiden kehittämisessä
-viestinnän ja markkinoinnin osaamista
-tuloksellista työskentelyä ja kehittämisotetta
-yritysneuvonnan erikoisammattitutkinnon suorittamista tai valmiutta suorittaa oppisopimuksella ko. tutkinto

Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden määräaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset tulee tehdä osoitteessa www.kuntarekry. fi. Hakuaika päättyy 28.6.2018 klo 12.00. Haastattelut suoritetaan viikolla 33.

Yhteystiedot: kunnanjohtaja Anu Helin 040 672 2900, 20.6.2018 klo 13-15

0
JAKOA
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.