Pello

Tule Pelhoon elinvoimajohtajaksi!

Jos täytät kelpoisuusehdot soveltuvasta ylemmästä korkeakoulututkinnosta, hyvistä johtamis- ja vuorovaikutustaidoista, olet perehtynyt elinkeinoelämään ja koulutusalaan sekä kunnalliseen taloushallintaan, hae ihmeessä meille vakituiseksi ELINVOIMAJOHTAJAKSI. Katsomme eduksi hankemaailman tuntemuksen ja kokemuksen esimiesasemassa toimimisesta. Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja englannin kielen hallinta suomen kielen lisäksi. Toivomme, että olet myös innovatiivinen ja motivoitunut.

Mikäli tulet valituksi, saat johdettavaksesi kunnan elinvoimaisuudesta ja kehittämisestä vastaavat toiminnot. Kuulut kunnan johtoryhmään ja on mahdollista, että tehtäviisi sisältyy myös kunnan tytäryhtiöiden toimitusjohtajana toimiminen.

Jos koet, että tehtävä vastaa koulutustasi, kokemustasi ja osaamistasi, lähetä meille hakemus viimeistään torstaihin 31.1.2019 klo 16.00 mennessä.

Työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja eläke-edut KUEL:n mukaan. Elinvoimajohtajan valinnasta päättää kunnanvaltuusto. Virkasuhde alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan, ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n kautta, työavain 204158, tai vaihtoehtoisesti toimittamalla kirjallinen versio osoitteeseen Rekrytointi, Kunnantie 4, 95700 Pello.

Pellon kunta on savuton kunta.

Elethään ko Pellossa.

Pello on ennakkoluuloton ja pirteä kunta, joka sijaitsee Tornionjokilaaksossa, Ruotsin rajalla, lohen valtakunnassa. Täällä on tekemisen meininki ja elinkeinoelämän kehittäminen ja elinvoiman vahvistaminen tulee olemaan toimintamme keskiössä.

Yhteystiedot
kunnanvaltuuston puheenjohtaja Antti Mäkituomas,  antti.makituomas@lh.pello.fi, 040 512 5943 (arkisin klo 14-16);
kunnanhallituksen puheenjohtaja Kaisu Laitamaa,  kaisu.laitamaa@lh.pello.fi, 040 848 9104;
kunnanjohtaja Eero Ylitalo, eero.ylitalo@pello.fi, 040 712 3813;
henkilöstökoordinaattori Sari Eero, sari.eero@pello.fi, 040 637 5334

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.