Janakkala

Janakkalan kunnan strategisena tavoitteena on elinvoiman ja kasvun voimakas kehittyminen tarjoamalla kunnan yrityksille ja yrittäjille kasvukäytävän parhaat yrityspalvelut. Tavoitteeseen pääsemiseksi Janakkalan kunta hakee elinvoimakoordinaattoria vakinaiseen toimeen 1.2.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Elinvoimakoordinaattori rakentaa elinvoimaista Janakkalaa elinkeinoelämän kentällä huolehtimalla kunnassa toimivista yrityksistä ja hankkimalla uusia. Koordinaattori tekee tiivistä yhteistyötä paitsi yritysten niin myös konsernipalveluiden, tytäryhtiömme Janakkalan Teollisuusalueet Oy:n, muiden toimijoiden sekä seudullisten projektien ja hankkeiden kanssa. Työtä ohjaa elinvoimaohjelma ja se nivoutuu niin kuntamarkkinointiin kuin maankäyttöön. Tavoitteena on kasvun ja elinvoiman aikaansaaminen.

Elinvoimakoordinaattori kuuluu Kuntakehitys-yksikköön ja on elinvoimapäällikön sijainen.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Haemme elinkeinoelämään hyvät verkostot jo rakentanutta energistä osaajaa, joka on kotonaan niin virtuaalisesti somessa kuin ihmisten keskellä. Arvostamme kielitaitoa, projektinhallintataitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta vastaavantyyppisestä työstä. Kunta-alan kokemus katsotaan eduksi.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja avoimesta toimesta antavat kunnanjohtaja Tanja Matikainen, p. 050 579 0892 ja elinvoimapäällikkö Ismo Holstila, p. 050 591 5865.

Hakemukset pyydetään toimittamaan Kuntarekry.fi -palvelun kautta 20.12.2017 klo 12.00 mennessä.

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.