Raisio

Lähes 25000 asukkaan ja yli 1500 yrityksen Raisio on yksi nopeimmin kasvaneista ja kehittyneistä kaupungeista Suomessa. Sijainti, erinomaiset liikenneyhteydet, monipuolinen tonttivalikoima, hyvä työvoiman saatavuus ja elinkeinoelämän tarpeita ymmärtävä päätöksenteko ovat luoneet edellytykset raisiolaisten yritysten kehittymiselle jo viiden vuosikymmenen ajan.

Haluamme kuitenkin kehittyä vielä paremmiksi. Kaupunkimme keskusta on uudistumassa vetovoimaiseksi työpaikkojen, yritysten, ihmisten ja joukkoliikenteen kohtaamispaikaksi.
Yritysilmapiirimme on hyvä, mutta haluamme olla Suomen parhaita. Siksi haemme innostuneeseen joukkoomme elinvoimapäällikköä kehittämään koko kaupungin elinvoimaa.

Elinvoimapäällikkö tekee yhteistyötä yrittäjien ja seudullisten elinkeinopalveluiden kanssa, luo edellytyksiä yritysten verkostoitumiselle, kansainvälistymiselle ja kasvulle. Elinvoimapäällikkö auttaa raisiolaisia yrityksiä löytämään tarvitsemiaan palveluita tai osallistumaan erilaisiin hankkeisiin, järjestää tapahtumia ja osallistuu kaupungin markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen erityisesti elinkeinoja koskevissa asioissa sekä raportoi ja valmistelee elinvoimaan liittyviä selvityksiä ja asiakirjoja.

Elinvoimapäällikön viran tehtäväkohtainen palkka on 3 800 €/kk, mutta voit esittää myös oman palkkatoivomuksen. Virkasuhteen alkuun liittyy 6 kk:n koeaika.
Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus.

Toivomme, että hakemukset toimitetaan sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 28.3.2018 klo 15 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginjohtaja Ari Korhonen puh. 044 – 7971550 tai ari.korhonen@raisio.fi.

Tervetuloa!

Raision kaupunki
Kaupunginhallitus

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.