Pielaveden kunta hakee innostunutta, kannustavaa ja kehittämismyönteistä

HALLINTO- JA SIVISTYSJOHTAJAA,

joka saa johtamansa joukkueen loistamaan, tuottamaan parhaita mahdollisia palveluita kuntalaisille ja iloitsemaan yhteisistä onnistumisista. Oletko sinä etsimämme huippu tyyppi ja ammattilainen? Sytyt ihmisten kanssa työskentelystä ja palveluiden kehittämisestä. Haluat olla omalta osaltasi rakentamassa tulevaisuuden kuntaa myönteisellä otteella yhteistyössä henkilöstön, luottamushenkilöiden ja sidosryhmien kanssa. Sivistyssektoriin kuuluvat palvelut ovat sydäntäsi lähellä ja vahvuuksiasi. Hallitset isoja kokonaisuuksia ja tunnet myös lakiviidakkoa.

Virka täytetään 1.8.2017 lukien tai sopimuksen mukaan toistaiseksi. Kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan, mutta voit esittää myös palkkatoiveesi. Jotta voimme olla varmoja, että sovimme toisillemme, sovellamme virkaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Hyväksyttävä lääkärintodistus tulee esittää ennen viran vastaanottamista.

Odotamme kunnanhallitukselle osoitettua hakemustasi ansioluetteloineen 9.6.2017 klo 14.00 saakka. Voit toimittaa hakemuksen osoitteeseen Puustellintie 18, PL 27, 72400 Pielavesi tai kunta@pielavesi.fi. Lisätietoja antavat kunnanjohtaja Vilma Kröger, p. 0400 668211, vilma.kroger@pielavesi.fi tai kunnanhallituksen puheenjohtaja Mia Simpanen, p. 040 7778 850, mia.simpanen@pielavesi.fi.

Pielavedellä 15.5.2017
PIELAVEDEN KUNNANHALLITUS

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

KUNTAMARKKINAT 13.-14.9.
Ilmoitus
KERRO TÄRKEIN VIDEOLLA
Ilmoitus