Alajärvi

Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva vireä, hyvät kaupan, koulutuksen, vapaa-ajan ja kulttuurin palvelut omaava 10 000 asukkaan Alajärven kaupunki hakee hallintojohtajaa. Alajärvi on luonnonläheinen, turvallinen ja viihtyisä seutukaupunkikeskus Etelä-Pohjanmaan järvialueella.

HALLINTOJOHTAJA

Hallintojohtajan viran tehtäviin kuuluu kaupunginhallituksen valmistelutehtäviä sekä kaupunginhallituksen ja -valtuuston sihteerin tehtävät. Hallintojohtaja on hallinto- ja taloustoimialan esimies, kaupungin johtoryhmän jäsen sekä kaupunginjohtajan sijainen.

Hallintojohtajan kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi odotetaan kokemusta kunnallishallinnon tai muun julkishallinnon vaativissa valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävissä sekä kunta-alan lainsäädännön hyvää tuntemusta. Arvostamme juridista osaamista, hankinta- ja sopimusosaamista, esimieskokemusta, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Virkaan valitun on valinnan vahvistamista varten esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan hakeutuvien voidaan edellyttää osallistuvan erilliseen soveltuvuusarviointiin. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan 14.9.2018 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi  -palvelun kautta tai osoitteella Alajärven kaupunginhallitus, Alvar Aallon tie 1, 62900 Alajärvi tai sähköpostitse kirjaamo@alajarvi.fi. Hakemuksia ei palauteta.

Tiedusteluihin vastaavat kaupunginjohtaja Vesa Koivunen p. 06 2412 2213 tai 044 297 0213, vesa.koivunen@alajarvi.fi ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Palmu p. 040 054 1763. Lisätietoja Alajärven kaupungista kotisivuilla www.alajarvi.fi.

0
JAKOA
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.