Nousiainen

Nousiainen, hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva noin 5.000 asukkaan Turun seudun kunta, hakee

HALLINTOJOHTAJAA

toistaiseksi voimassaolevaan virkasuhteeseen.

Hallintojohtajan kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulu-tutkinto sekä kokemusta julkisen hallinnon sihteerin tehtävistä.

Hallintojohtaja toimii suoraan kunnanjohtajan alaisuudessa, hallinto-osaston päällikkönä, johtoryhmän jäsenenä ja kunnanjohtajan sijaisena. Hallintojohtajan tehtäviin kuuluu mm. valtuuston ja kunnanhallituksen asioiden valmistelu yhdessä kunnanjohtajan kanssa, pöytäkirjanpito ja täytäntöönpano, kunnan henkilöstöasioista vastaaminen, palkka-asiamiehenä ja hankinta-asiamiehenä toimiminen, viestinnästä vastaaminen sekä erilaiset yhdyshenkilötehtävät (kuten valmiussuunnittelu ja varautuminen, työterveyshuolto, työllistäminen, joukkoliikenne ja maaseudun kehittäminen).

Arvostamme käytännön kokemusta kunnallis- ja henkilöstöhallinnosta, muutos- ja kehittämishalukkuutta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Nousiaisten valtuustolle osoitetut hakemukset opinto- ja työtodistuksineen sekä palkkatoivomuksineen on toimitettava 26.10.2018 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn (www.kuntarekry.fi) kautta sekä toissijaisesti osoitteeseen Nousiaisten kunnanhallitus, Hallintokuja 2, 21270 Nousiainen. Hakemuksia ja todistusjäljennöksiä ei palauteta.

Virkasuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Lisätietoja hallintojohtajan virasta antaa vs. kunnanjohtaja Olli Sillanpää, puh. 044 435 5555.

Lisätietoja Nousiaisten kunnasta: www.nousiainen.fi.

Nousiainen 9.10.2018

Nousiaisten kunnanhallitus

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.