Vesilahti

Vesilahden kunta hakee vakinaiseen virkaan

HALLINTOJOHTAJAA

Vesilahden kunta on Tampereen kaupunkiseudulla sijaitseva noin 4400 asukkaan modernin maaseutumainen kunta.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kunnan hallinnon toimialajohtajana. Hallinnon toimialueeseen kuuluvat mm. taloushallinto, henkilöstöhallinto, ICT, työllisyyspalvelut, tiedottaminen, arkistointi, asumisasiat ja joukkoliikenne. Hallintojohtaja toimii kunnanvaltuuston ja -hallituksen pöytäkirjanpitäjänä sekä niiden valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävissä. Lisäksi hallintojohtaja toimii kunnanjohtajan sijaisena, kunnan henkilöstöpäällikkönä ja palkka-asiamiehenä sekä keskusvaalilautakunnan sihteerinä. Hallinnon organisaatiota ja tehtävänkuvia tullaan uudistamaan.

Hallintojohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.Arvostamme kunnallishallinnon hyvää tuntemusta. Laaja-alainen tehtäväkokonaisuus edellyttää hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja viestintätaitoja, paineensietokykyä ja kehittämismyönteisyyttä.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 25.1.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn sähköisen verkkopalvelun kautta, www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja antaa hallintojohtaja Minna Hutko, puh. 050-389 5202.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.