Tammela

Oletko hallinnon ammattilainen, joka tuntee kunnallisen päätöksenteon valmistelun niksit ja Innostaa koko organisaation onnistumaan yhdessä?
Tunnetko paloa kulkea edelläkävijöiden joukoissa?
Jos vastaat kyllä, olet etsimämme uusi

HALLINTOJOHTAJA

Hallintojohtaja toimii hallinto- ja kehittämispalveluiden toimialajohtajana vastaten koko kunnan hallinnon tuloksellisuudesta ja kehittämisestä. Hallintojohtaja valmistelee talousarvion ja sen toteutuksen seurannan yhteistyössä kunnanjohtajan kanssa. Hän toimii kunnan tietosuojavastaavana ja vastuualueisiin kuuluvat myös tietohallinto ja työllisyyspalvelut.

Kelpoisuusvaatimuksina edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, johtamiskokemusta, kuntatalouden syvää osaamista sekä kunta- ja hallintolain tuntemusta.

Arvostamme napakkaa kehittämisotetta ja näyttöjä muutoshankkeiden sekä projektien läpiviennistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä kykyä johtaa verkostoja ja asiantuntijaorganisaatioita innovatiivisella ja joustavalla työotteella.
Näytöt monikanavaisesta johtamisviestinnästä luetaan eduksi.

Virka täytetään sopimuksen mukaan ja kokonaispalkka on 5 163 €. Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava kunnanhallitukselle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tammelan kunta on savuton työpaikka.

Sähköiset hakemukset 4.3.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen www.kuntarekry.fi

Lisätietoja:

Kunnanjohtaja Kalle Larsson, puh. 0400 695 697
Hallituksen puheenjohtaja Simo Pärssinen, puh. 050 4022 470

Hakuilmoitus ja lisätietoa kunnasta www.tammela.fi

 

Tammelan kunta on lounaishämäläinen yli 6000 asukkaan ja kahden kansallispuiston koti. Strategiassaan edelläkävijänä tunnettu Tammela houkuttelee ja innostaa yrittämään, asumaan sekä virkistymään tulevaisuuden elinvoimaisessa kunnassa, jossa arvoina ovat vastuullisuus ja yhdessä onnistuminen.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.