Suomussalmi

Suomussalmen kunta hakee palvelukseensa

HALLINTOJOHTAJAA

Suomussalmen kunta sijaitsee sisun syntysijoilla Ylä-Kainuussa. Asukkaita kunnassa on noin 8 000. Olemme ylpeitä rikkaasta historiastamme, upeasta erämaaluonnostamme ja monipuolisista peruspalveluistamme. Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kansallispuisto perustettiin Suomussalmen Hossaan. Upeiden liikuntamahdollisuuksiensa ansiosta Suomussalmi on nimetty vuoden 2018 eurooppalaiseksi urheilukaupungiksi. Suomussalmi on savuton kunta.

Hallintojohtaja toimii hallintopalvelujen toimialajohtajana. Hallintojohtaja johtaa ja kehittää kunnan yleis- ja henkilöstöhallintoa sekä viestintää. Hallintojohtajan keskeisiä tehtäviä ovat kunnan henkilöstöpolitiikka sekä kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston asioiden valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävät. Hallintopalvelujen vastuualueisiin kuuluvat myös pakolaisohjaus ja työllisyyspalvelut. Hallintojohtaja on kunnan johtoryhmän jäsen ja kunnanjohtajan sijainen.

Virkaan valittavalta vaaditaan virkaan soveltuvaa ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa sekä kunta-alan tuntemusta. Arvostamme kunta-alan lainsäädännön tuntemusta sekä kokemusta kunnallishallinnon tai muun julkishallinnon vaativista valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä.

Ammatillisen osaamisen lisäksi arvostamme vahvaa kehittämisotetta, hyviä sosiaalisia taitoja, kokemusta henkilöstöjohtamisesta sekä hyvää kirjallista taitoa. Arvostamme myös kielitaitoa.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnan johtoryhmän palkkauspolitiikan mukaisesti. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa, joka alkaa kulua sijaisuuden alusta lukien.

Kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen on toimitettava 26.4.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen PL 40, 89601 Suomussalmi. Paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään.

Lisätietoja antavat
kunnanjohtaja Erno Heikkinen, puh. 044 7773344, sähköposti erno.heikkinen@suomussalmi.fi sekä
kunnanhallituksen puheenjohtaja Pentti Moilanen, puh. 0400 705930, sähköposti pentti.moilanen@suomussalmi.fi.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.