Taipalsaari

Taipalsaaren kunta hakee

HALLINTOJOHTAJAA

Taipalsaaren kauniissa maisemissa, suuren Saimaan sylissä, on asuttu jo tuhansia vuosia. Eikä ihme! Saimaa rikkoo kuntaa moneen saareen, mutta antaa myös vastalahjaksi huikeat maisemat ja elinvoiman mahdollisuuksia. Kunta on onnistunut houkuttelemaan uusia asukkaita niin, että väestörakenne on jopa Suomen nuorimpia. Kunnassa asuu hyvin toimeentulevaa, aktiivista porukkaa. Meillä on taloudellisia haasteita, mutta me uskomme tulevaan!

Aiomme uudistaa kuntaorganisaatiota vastaamaan paremmin tulevaisuuden haasteisiin. Ihan ensimmäiseksi laitamme kunnan talouden kuntoon ja kestävälle pohjalle. Haemmekin uudistamishaluista ja –kykyistä, rohkeaa hallintojohtajaa, jolla on talous- ja henkilöstöasiat hallussa, sekä halua ja kykyä kehittää ja uudistaa. Sinulla tulisi olla kuntakokemusta sekä soveltuva korkeakoulututkinto ja asiantuntijuus. Näiden perusasioiden ollessa kunnossa, valintatilanteessa työotteesi ja persoonasi ratkaisevat.

Tarjoamme etsimällemme henkilölle kilpailukykyisen palkan, mukavan työyhteisön ja luontaisetuna työpaikan Saimaan rannalla!

Hallintojohtaja toimii kunnan konsernihallinnon esimiehenä, johtoryhmän jäsenenä ja kunnanjohtajan varahenkilönä. Konsernihallinnossa hallintojohtajan alaisuuteen kuuluvat kunnan yleis-, talous-, henkilöstö- ja tietohallinto sekä omaisuuden hallinta.
Hallintojohtajan tehtäviin kuuluvat yleis- ja taloushallinnon valmistelutehtävät sekä vastuu päätösten toimeenpanosta. Hallintojohtaja toimii kunnanvaltuuston ja – hallituksen pöytäkirjanpitäjänä.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Esitä oma palkkatoiveesi. Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana ja sen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Hyväksyttävä lääkärintodistus tarvitaan ennen virkavaalin vahvistamista tai viran vastaanottamista. Tehtävä alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

Virkaa haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi), hakuaika päättyy 31.10.2019 klo 14.00. Liitä hakemukseen ansioluettelo. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja hallintojohtajan virasta antaa kunnanjohtaja Kari Kuuramaa, puh. 040 141 7758 tai kari.kuuramaa@taipalsaari.fi

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.